Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: این درگیری دختران تنها یک نمونه از آسیب‌های اجتماعی در کمین دختران و پسران است که تنها این نمونه رسانه‌ای و در فضای مجازی پخش شد اما آسیب‌های بسیاری در کمین دانش آموزان است که رسانه‌ای نمی‌شود.

محمد اعتدادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به انتشار فیلم قمه کشی دختران اصفهان و شناسایی عوامل این درگیری، اظهار کرد: در حال حاضر اقدامات اولیه در مورد این درگیری و شناسایی عوامل آن توسط دادگستری و نیروی انتظامی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش و پرورش استان مشاوران قوی و حرفه‌ای دارد و انجام مشاوره با این دختران در دستور کار است که پس از اقدامات دادگستری و پلیس در این پرونده، مراحل مشاوره آموزش و پرورش با خانواده این دانش آموزان صورت می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: هنوز اطلاعات چندانی در اختیار آموزش و پرورش قرار نگرفته و قطعاً در روزهای آینده جزئیات این موضوع بیشتر مطرح می‌شود.

وی در خصوص اثرات آموزش مجازی و دوری دانش آموزان از مدرسه، اظهار کرد: هیچ مکانی برای دانش‌آموز جای مدرسه را نمی‌گیرد و معلمان نقش مهمی در پرورش دانش‌آموزان دارند که در این دو سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا آسیب‌های بسیاری گریبانگیر فرزندان و دانش‌آموزان بوده است.

اعتدادی تصریح کرد: این درگیری دختران تنها یک نمونه از آسیب‌های اجتماعی در کمین دختران و پسران است که تنها این نمونه رسانه‌ای و در فضای مجازی پخش شد اما آسیب‌های بسیاری در کمین دانش‌آموزان است که رسانه‌ای نمی‌شود.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش تأثیر بسیاری در پرورش دانش آموزان دارد و در دو سالی که دانش آموزان از فضای مدرسه دور بودند اتفاقات بدی برای پرورش فرزندان افتاد و بخش بسیاری از این آسیب‌ها به دلیل دوری دانش‌آموزان از فضای مدرسه و نزدیکی بیش از حد آنها به فضای مجازی بوده است چرا که فضای مجازی، فضایی رها شده و دارای مشکلات بسیار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: دانش‌آموزان در این دو سال آموزش غیرحضوری مشکلات بسیاری داشته‌اند در حالی که مدرسه رفتن باعث تخلیه هیجانات دانش‌آموزان می‌شود و کمتر آنها را دچار آسیب‌های اجتماعی می‌کند.

وی با بیان اینکه این دو سال آموزش غیرحضوری سخت‌ترین دوران آموزش و پرورش بوده است، گفت: متأسفانه اتفاقاتی که برای دانش‌آموزان و آسیب‌هایی که برای آنها پیش می‌آید همچنان جزو نگرانی‌های مهم مدیران، معلمان و بدنه آموزش و پرورش است که امیدواریم در مهرماه سال تحصیلی پیش رو با آموزش حضوری از میزان این نگرانی‌ها کاسته شود.

کد خبر 507687

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان قمه کشی دختران قمه کشی هلیا قمه کشی در پارک های اصفهان قمه کشی دختران در اصفهان قمه کشی در اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آموزش و پرورش استان آموزش و پرورش دانش آموزان فضای مجازی رسانه ای دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهدی کاظمی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استانی خوزستان در محل تالار امام خامنه‌ای اهواز اظهار داشت: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه جذب معلم از جمله اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است گفت:  در سال گذشته با تغییر رویکرد در جذب نیروی معلم تلاش شد تا افرادی که شایستگی و توانمندی تحصصی و حرفه‌ای به کار گرفته شوند.

کاظمی اظهار کرد: معلم اصلی‌ترین عنصر در نظام تربیت و تعلیم است و بدون این قشر فرهیخته این وزارتخانه دیگر معنایی ندارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم در کنار آموزش درس در تعلیم مهارت‌های زندگی نیز بسیار اثر گذار است ادامه داد: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: دانش‌آموز از کلام و رفتار معلم تاثیر می‌گیرد و این تاثیرپذیری تا سال‌ها در ذهن دانش‌آموز باقی خواهد ماند.

امیدآفرینی در نسل نوجوان با کمک معلم

کاظمی با بیان اینکه امروز یکی از نیازهای مهم کشور امیدآفرینی در نسل نوجوان است اظهار کرد: امید آفرینی باید توسط معلمان انجام شود.

وی با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد تاکید دولت است ادامه داد: در سند تحول بنیادین نیز بر امیدآفرینی در دانش‌آموزان از سوی معلم‌ها اشاره شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در دولت سیزدهم بر اجرای سند تحول به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بسیار تاکید می‌شود تصریح کرد: قطعا اجرای این سند محقق نمی‌شود مگر اینکه آثار آن را در مدارس ببینیم.

وی گفت: مدیران مدارس در اجرای این سند بسیار اثر گذار هستند چرا که مدیر مدرسه می‌تواند نقش هر کدام از معلمان را برای اجرای اهداف این سند محقق کند.

کاظمی تاکید کرد: مدیران مدارس نباید به مدیران اجرایی تبدیل شوند بلکه باید نقش آموزشی و راهبری را در مدارس داشته باشند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شاخص‌های دسترسی آموزشی و پوشش تحصیلی خوزستان وضعیت خوبی دارد اظهار کرد: اما متاسفانه آموزش و پرورش خوزستان در شاخص کیفیت نیاز به توجه و برنامه‌ریزی بیشتری دارد.

وی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت آموزش باید به عنوان یکی از اصول بسیار مهم در آموزش و پرورش دنبال شود.

هدف اجرای طرح رتبه‌بندی ارتقای نظام تعلیم و تربیت است

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: توانمندسازی معلمان و نقش آن‌ها در امر آموزش و تربیت باید جدی‌تر دنبال شود.

وی گفت: ایجاد سوابق و سنجش تحصیلی در پایه‌های ششم و نهم نیز مدنظر این وزاتخانه است تا پایان هر پایه وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان بررسی شود.

کاظمی ادامه داد: متاسفانه در گذشته اطلاعات و رصد مناسبی از وضعیت آموزش استان‌ها نبود.

برگزاری امتحانات نهایی پایان هر مقطع تحصیلی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی با مصوبه جدید برای ارزیابی هر مقطع برگزار می‌شود.

کاظمی تصریح کرد: متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز بر یادگیری دانش‌آموزان است و بر اساس آموخته‌های طول سال تحصیلی در کنکور شرکت خواهد کرد.

کاظمی در ادامه با بیان اینکه یکی از نیازهای ضروری کشور مهارت آموزی است بیان کرد: نظام آموزشی باید به سمت مهارت‌آموزی حرکت کند و راه حل ایجاد اشتغال و توسعه تولید کشور با مهارت‌آموزی دانش آموزان رقم می‌خورد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تمامی مسئولان، کارخانجات و شرکت‌های استان خواست تا برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزی پای کار بیایند.

کاظمی اظهار کرد: چهار درصد سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور ارتقا یافته و 213 هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی کشور افزوده شده است.

وی افزود: آیین‌نامه ملی تقویت وتوسعه مهارت‌آموزی قبل از هفته معلم در هیات دولت تصویب شد و نقش هر دستگاه در این آیین نامه مشخص شده است.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه های علمی و آموزشی در دهدشت
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • ۲ طرح ورزشی در بخش تبادکان مشهد افتتاح شد
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد